Jornada ENTORNS HABITABLES

Jornada ENTORNS HABITABLES

Jornada ENTORNS HABITABLES

Habitatge i seguretat des de la perspectiva de gènere

Quan: Dimecres 13 de maig de 2015 de 9:30 a 14hs

On: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) Plaça Nova, 5. Barcelona

Inscripció prèvia gratuïta: entornoshabitables@gmail.com

Dimecres que ve, 13 de maig, tindrà lloc la jornada “Entorns habitables. Habitatge i seguretat des de la perspectiva de gènere” a la qual estan convidades persones professionals de les administracions públiques, universitats, entitats i persones interessades.

La jornada forma part del projecte de Cooperació al desenvolupament Pla de gestió urbana per a la millora de la seguretat amb perspectiva de gènere (2014-2015) finançat per l’Àrea de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.

El projecte, coordinat per l’associació Col·lectiu Punt 6, compta amb el suport de l’Alcaldia de Santiago de Cali, amb qui realitzarà un seminari d’intercanvi i formació sobre habitatge i seguretat que permetrà elaborar i aplicar eines per a la seva gestió des de la perspectiva de gènere.

Deixa un comentari