Dos PFCs del Tribunal 102 guanyen un premi AJAC

Dos PFCs del Tribunal 102 guanyen un premi AJAC

Dos antics estudiants de l’ETSAB, Júlia Goula i Toni Valls, han estat guardonats amb el premi a millor Projecte Final de Carrera als premis que atorga l’AJAC (Associació de Joves Arquitectes de Catalunya). Els dos PFCs formen part dels projectes del tribunal 102, format per Zaida Muxí, Sandra Bestraten, Anna Ramos i Patricia Reus. Ambdós van formar part de la exposició “Aprenent de la realitat“, dedicat a projectes d’aquest tribunal que s’havien dut a terme amb una forta implicació social.

Júlia Goula forma part del col·lectiu Equal Saree que treballa amb qüestions de gènere a la Índia. És en aquest país on va dedicar el seu projecte final, dissenyant un mercat i habitatges en un Women Resource Zone a Shaheen Bagh.

4-mercat-la-plaça-de-la-comunitat-620x264

Toni Valls va realitzar un exhaustiu estudi del barri del Rec a Igualada, on hi proposa un edifici d’ús mixt per revitalitzar l’antic barri industrial que actualment pateix l’abandó de gran part de les antigues fàbriques i adoberies.

Rec_1-620x264

Deixa un comentari